DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA MOLECULAR MICROBIANA | Codi | 19204121 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
4 | Obligatòria | Tercer | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Satyanarayana, T, Yeast Biotechnology: Diversity and Applications, 2009, Kunze, Gotthard (Eds.) Alexander N. Glazer and Hiroshi Nikaido, Microbial Biotechnology “Fundamentals of Applied Microbiology” , 2007, University of California, Berkeley Lee Yuan Kun, Microbial Biotechnology “Principles and Applications”, 2006, World Scientific Publishing Co. Pte Ltd Jose-luis Barredo, Methods in Biotechnology “Microbial Processes and Products”, 2005, Humana Press Inc Walker, Graeme M, Yeast - Physiology and Biotechnology, 1998, John Wiley & Sons |
|
Complementària | |