DADES IDENTIFICATIVES 2013_14
Assignatura (*) ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA Codi 14224117
Ensenyament
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Quart Únic primer quad.
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
ARIJA VAL, MARIA VICTORIA
RIBOT SERRA, BLANCA
Adreça electrònica victoria.arija@urv.cat
blanca.ribot@urv.cat
Professors/es
ARIJA VAL, MARIA VICTORIA
RIBOT SERRA, BLANCA
Web
Descripció general i informació rellevant L’assignatura Economia i gestió alimentaria pretén donar una perspectiva global sobre economia i gestió d’empreses. En aquest sentit, s’introdueix a l’alumnat en les principals formes jurídiques de les empreses, en l’anàlisi de les característiques internes d’una empresa i la seva relació amb l’entorn, així com als instruments de planificació estratègica. A més a més, l’alumne elaborarà el seu propi pla d’empresa.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent