DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | QUALITAT I LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA | Codi | 14224118 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
6 | Obligatòria | Quart | Únic primer quad. |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | ||||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Medicina i Cirurgia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | joan.quilez@urv.cat rosa.sola@urv.cat rosamaria.valls@urv.cat monicaconsol.baldrich@urv.cat montserrat.gomez@urv.cat xabier.ansa@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | L’assignatura tracta d’establir les bases que configuren el sistema de qualitat i seguretat alimentària des del consumidor a l’elaboració del producte, així com la legislació que li afecta i les bases científiques. | |||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |