DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA | Codi | 19204213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||
Seminaris |
|
Participació als debats i a la discussió dels articles realitzats a classe (15%) Presentació d'un treball bibliogràfic sobre alguna aplicació enològica dels continguts de l'assignatura (30%) |
45% | |||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Presentació i discussió dels resultats obtinguts durant les pràctiques | 15% | |||||
Proves mixtes |
|
Prova objectiva de tipus test i/o preguntes curtes | 40% | |||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La segona convocatòria serà un examen final on es demanarà el coneixement exhaustiu dels continguts del curs. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |