DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | SOSTENIBILITAT A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA | Codi | 19204235 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Sessió Magistral |
|
Prova tipus test al final de l'assignatura | 40% | ||||
Debats |
|
Debats realitzats a l'aula sobre temes d'actualitat realcionats amb els continguts de l'assignatura. |
15% | ||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
Resolució de casos pràctics sobre sostenibilitat a la indústria alimentària. | 15% | ||||
Presentacions / exposicions |
|
Exposicions orals dels alumnes i presentació del treball escrit de revisió sobre R+D en sostenibilitat en diferents sectors alimentaris. | 30% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
A la segona convocatòria es podrà conservar la nota dels treballs, debats i exposicions, si aquestes parts estan aprovades, i caldrà repetir la prova escrita. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.
|