DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II | Codi | 19214103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura |
Sessió Magistral | Exposició teòrica dels continguts |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Resolució de problemes relacionats amb el temari i simulant casos reals |
Pràctiques a laboratoris | Desenvolupar al laboratori diferents analítiques químiques necessàries pel correcte control de l’elaboració del vi. Per això caldrà buscar el protocol adequat la bibliografia, raonar la metodologia emprada i dur a terme l'anàlisi amb una mostra real. Les pràctiques impliquen portar al dia la llibreta del laboratori i entregar un informe final al finalitzar aquestes amb els resultats obtinguts i la discussió dels mateixos |
Fòrums de discussió | Discussió a classe o a través de forums on-line de procediments analítics alguns dels quals es podran desenvolupar en el laboratori |
Pràctiques a través de TIC | Elaboració de diferents tasques (cerques bibliogràfiques, discussió d'algun treball, ressolució d'algun problema concret) tot utilitzant les eines TIC. |
Treballs | Elaboració d'alguns treballs de format curt relacionats amb el temari de l'assignatura. Aquesta metodologia està molt vinculada a l'anterior |
Atenció personalitzada | Temps que cada professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als estudiants. Es recomana concertar cita prèvia a través del Moodle per tal de verificar la disponibilitat dels professors |