DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | ENOLOGIA GENERAL I | Codi | 19214113 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r i 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||||||
Seminaris |
|
Presentació de resseneyes de cadascuna de les sessións. | 25% | ||||||||||||
Proves de desenvolupament |
|
Realització de proves objectives per a avaluar el grau d'assoliment dels coneixements de l'assignatura. | 75% | ||||||||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Per aprobar l'assignatura és imprescindible ésser capaç de resoldre problemes bàsics en els que es planteja una entrada de raïm en la bodega i es demana el càlcul del dioxid de sofre necessari a afegir així como cálculs de correccions del most. Els alumnes que no superin el problema no aprovaran l'assignatura. La segona convocatòria serà un examen final amb inclusió de preguntes corresponents als parcials Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |