DADES IDENTIFICATIVES
2014_15
Assignatura (*)
ENGINYERIA DE PROCESSOS AGROALIMENTARIS II
Codi
20214118
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Obligatòria
Quart
1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Vegeu grups activitat
Prerequisits
Departament
Enginyeria Química
Coordinador/a
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
Adreça electrònica
montse.ferrando@urv.cat
Professors/es
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
Web
Descripció general i informació rellevant
Aquesta assignatura amplia els continguts de l'aassignatura Enginyeria de Processos Agroalimentaris I
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent