DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | ALIMENTS FERMENTATS | Codi | 19214218 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A3 | Conèixer i comprendre de forma integrada els organismes a nivell molecular, cel•lular i metabòlic. | |
A15 | Ser capaç de participar al conjunt de les activitats dintre una empresa de productes derivats de la vinya o del vi, o altres begudes fermentades. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1 | Aprendre a aprendre. | |
B2 | Resoldre problemes complexos de forma efectiva en el camp de l'enologia. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |