DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19635104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Reconèixer els processos d'elaboració, així com els equips necessaris per a la producció dels diferents tipus de vi i vins especials (escumosos, dolços, fortificats i de criança) | |
A9 |
Adquirir habilitats científiques i pràctiques en diferents processos de producció de vins | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT1 |
Desenvolupar l’autonomia suficient per a treballar en projectes d’investigació i col·laboracions científiques o tecnològiques dins el seu àmbit temàtic. | |
CT4 |
Treballar en equips multidisciplinars i en contextos complexes. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |