Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A2 Integrar els coneixements teòrics adquirits amb les realitats a les quals es poden aplicar.
Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es poden aplicar.
Conèixer institucions i organismes vinculats a l'àmbit estudiat.
Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets.
 A9 Integrar els coneixements teòrics adquirits amb les realitats a les quals es poden aplicar.
Demostrar capacitat per desenvolupar les tasques professionals habituals en l'elaboració de vins escumosos o de cervesa.
Demostrar capacitat per desenvolupar tasques de recerca bàsica i / o aplicada a l'elaboració de vi o altres begudes fermentades.
Participar en el conjunt de les activitats dins una empresa o laboratori de productes derivats de la vinya o del vi, o altres begudes fermentades.
Posar en funcionament, en un àmbit professional i de manera integrada, tota una sèrie de competències específiques, transversals i nuclears.
Integrar els coneixements teòrics amb les realitats a les quals es poden aplicar.
Ser capaços d'aplicar les tècniques apreses en contextos concrets.
Desenvolupar l'esperit analític, creatiu i crític en el moment de valorar la realitat professional.
Conèixer i utilitzar els mitjans tècnics més freqüentment utilitzats pels professionals de l'àmbit de l'enologia i altres begudes fermentades.
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 CT1 Desenvolupar l’autonomia suficient per a treballar en projectes d’investigació i col·laboracions científiques o tecnològiques dins el seu àmbit temàtic.
 CT3 Resoldre problemes complexes de manera crítica, creativa i innovadora en contextos multidisciplinars.
 CT4 Treballar en equips multidisciplinars i en contextos complexes.
 CT6 Desenvolupar habilitats per gestionar la carrera professional. (Carreer development)
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge