DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | CONTROVÈRSIES ALIMENTÀRIES: SUBJECTES, PRÀCTIQUES I DISCURSOS | Codi | 12835118 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Counihan, C. Siniscalchi, V. Food activism. Agency, democracy and Economy. London: Bloomsbury. 2014 Fischler, C. Pardo, V. (dir). Les alimentations particulières. Mangerons-nous encore ensemble demain?? Paris, Odile Jacob, 2013. Gracia-Arnaiz, M. Comemos lo que somos. Reflexiones sobre cuerpo, género y salud, Barcelona: Icaria Editorial. 2015. Gómez Benito, C. (coord). Estudios de socio-antropología de la alimentación en España, Madrid: Publicaciones MAPAMA. 2017 Maurer, D. y Sobal, J. (eds.) Eating agendas. Food and nutrition as a social problems, Aldine, Nueva York, 1996. Jackson, P. Anxious Appetites. Food and Consumer Culture, London: Bloomsbury Academic. 2015. Lupton D. Food, the body and the self, SAGE Publications, Londres, 1996. McCullough, M.; Hardin, J.A. (eds) Reconstructing Obesity. The meaning of measures and the measure of meanings, Oxford: Berghahn Books, 2013. Poulain, J.P. Sociologie de l’obesité. París: Presses Universitaires de France. 2009 Ritzer, G. La McDonalización de la sociedad. Madrid: Editorial Popular. 2007. Saguy, A. G. What’s wrong with fat?. New York: Oxford University Press. 2013. Watson, J.I; Caldwell, M. (eds) The cultural politics of food and eating. Oxford: Blackwell Publishing, 2005. |
|
Complementària | |