DADES IDENTIFICATIVES
2018_19
Assignatura (*)
TREBALL DE FI DE MÀSTER
Codi
19635302
Ensenyament
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
30
Treball fi de màster
Segon
2Q
Impartició
Modalitat per grup d'activitat
Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
MAS BARON, ALBERTO
Adreça electrònica
albert.mas@urv.cat
pierre-louis.teissedere@urv.cat
Professors/es
MAS BARON, ALBERTO
TEISSEDRE , PIERRE-LOUIS
Web
Descripció general i informació rellevant
Competències
Resultats d'aprenentatge
Procediments de selecció i assignació
Planificació
Pla específic d'actuació
Mecanismes coordinació/seguiment
Criteris i procediments d’avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent