DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | GESTIÓ DE LA QUALITAT I LA SEGURETAT EN LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA | Codi | 19224125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | S'explicarà en què consisteix l'assignatura i la seva importància en el món professional |
Sessió Magistral | S'explicaran els principals models de sistemes de gestió de la qualitat i la seguretat alimentària |
Resolució de problemes, exercicis | Es plantejaran exercisis curts per treballar a classe sobre problemes reals relacionats amb aquest àmbit |
Supòsits pràctics/ estudi de casos a l'aula ordinària | Es plantejaran supòsits reals (PBL) d'implementació de normes de qualitat i seguretat en empreses enològiques |
Treballs | Es plantejaran treballs per a desenvolupar individualment o en grup |
Atenció personalitzada | S'atendran les consultes relacionades amb el desenvolupament formal i de continguts de l'assignatura |