DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Codi | 19625102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació dels diferents blocs temàtics de l'assignatura i del sistema d'avaluació |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts teòrics de l'assignatura, ja sigui a classe o publicació dels materials al Moodle. |
Seminaris | Ampliació dels continguts donats a les sessions magistrals amb exemples pràctics. Conferències, visites pràctiques, resolució de problemes, .... |
Pràctiques de camp/sortides | Visita a una empresa del sector per comprovar com és fa el control de qualitat |
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques | Preparació i recerca bibligràfica sobre un tema assignat |
Atenció personalitzada | L'alumne pot fer les consultes al professor mitjançant cita prèvia, el fòrum de dubtes o correu electrònic |