DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | NUTRICIÓ I RISC CARDIOVASCULAR | Codi | 13675221 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
Comú | ||
Professionalitzador | ||
AP2 | Especialitat "Nutrició Clínica": Dominar els principals mecanismes fisiopatològics i el tractament nutricional de les malalties cròniques més prevalents en les societats occidentals. | |
AP3 | Especialitat "Nutrició Clínica": Comprendre les bases, aplicacions i fórmules utilitzades en nutrició artificial. | |
Recerca | ||
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Comú | ||
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |