DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | COMPONENTS BIOACTIUS | Codi | 13675235 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer els perfils nutricionals saludables. | AP5 |
||
Entendre el concepte de qualitat dels aliments i factors que la determinen. | AP5 |
||
Comprendre els efectes dels components bioactius dels aliments en la salut i protecció de malalties i els aplica al disseny de nous aliments. | AP7 |
||
Determinar l'eficàcia dels aliments. | AC1 AP7 |
||
Conèixer la funció dels components dels aliments en l'alimentació i nutrició. | AC1 AP7 |