DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | EMPRESA ALIMENTÀRIA I MÀRQUETING | Codi | 13675239 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes. Presentació de l’assignatura. |
Sessió Magistral | Exposició del contingut de l’assignatura |
Seminaris | Exposició oral o escrita per part dels alumnes d‘un tema concret o d‘un treball. |
Treballs | Treball en profunditat d‘un tema (monogràfic). Ampliació i relació dels continguts donats a les sessions magistrals amb el que fer professional. |
Atenció personalitzada | Atenció individualitzada de l'alumnat sobre aspectes/ dubtes sorgits durant el curs |