DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) TECNOLOGIA CULINÀRIA Codi 14224103
Ensenyament
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Tercer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ALEGRET BASORA, CLARA
Adreça electrònica clara.alegretb@urv.cat
mariadelcarmen.fuentes@urv.cat
Professors/es
ALEGRET BASORA, CLARA
FUENTES ADALID, MARIA DEL CARMEN
Web
Descripció general i informació rellevant Confecció i presentació d'ofertes gastronòmiques. Elaboració de tècniques culinàries i adaptar-les a diferents situacions reals.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent