DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | INFERMERIA EN LA PERSONA ADULTA | Codi | 18254104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
10 | Obligatòria | Segon | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A5.1 | Conèixer i valorar les necessitats nutricionals de les persones sanes i amb problemes de salut al llarg del cicle vital, per a promoure i reforçar pautes de conducta alimentària saludable. | |
A5.3 | Identificar els problemes nutricionals de major prevalença i seleccionar les recomanacions dietètiques adequades. | |
A7 | Conèixer els processos fisiopatològics i les seves manifestacions i els factors de risc que determinen els estats de salut i malaltia en les diferents etapes del cicle vital. | |
A14 | Conèixer i aplicar els principis que sustenten les cures integrals d'infermeria. | |
A17.1 | Conèixer les alteracions de salut de l'adult, identificant les manifestacions que apareixen en les seves diferents fases. | |
A17.2 | Identificar les necessitats de cura derivades dels problemes de salut. | |
A17.3 | Analitzar les dades recollides en la valoració, prioritzar els problemes del pacient adult, establir i executar el pla de cures i realitzar la seva avaluació. | |
A17.5 | Seleccionar les intervencions encaminades a tractar o prevenir els problemes derivats de les desviacions de salut. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
CT4 | Treballar de forma autònoma i en equip amb responsabilitat i iniciativa | |
CT5 | Comunicar informació de manera clara i precisa a audiències diverses | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |