DADES IDENTIFICATIVES
2019_20
Assignatura (*)
ALIMENTS FERMENTATS
Codi
19204231
Ensenyament
Grau de Biotecnologia (2009)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
Optativa
1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
POBLET ICART, MARIA MONTSERRAT
Adreça electrònica
montserrat.poblet@urv.cat
Professors/es
POBLET ICART, MARIA MONTSERRAT
Web
Descripció general i informació rellevant
Es una assignatura optativa que treballa els coneixemebts basics del proces fermentatiu dels aliments.
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent