DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | BEGUDES ESPIRITUOSES | Codi | 19224228 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Tema 1: Història de la destil·lació | |
Tema 2. Mètodes de destil·lació i equips | 2.1. Destil·lació discontinua: alambins i columnes de destil·lació 2.2. Destil·lació continua |
Tema 3 Anàlisi sensorial de destil·lats | |
Tema 4 Legislació de les begudes espirituoses | |
Tema 5.Tipus de destil·lats. Matèries primeres. |
Raïm, canya sucre, remolatxa, cereals, atzavara, fruites |
Tema 6. Destil·lats congènerics. |
6.1. Derivats del raïm: Brandi (Cognac, Armangac), Pisco 6.2. Destil·lats derivats de cereals: Whisky, bourbon 6.3. Destil·lats derivats de la canya de sucre: Rom, cachaça 6.4 Destil·lats derivats de l’atzavara: Tequila, mezcal 6.5 Destil·lats de fruites: Pera, albercoc, pruna, poma, altres |
Tema 7 Destil·lats no congènerics |
7.1.Ginebra 7.2. Vodka |
Tema 8 Licors | Licors d’herbes Licors de cafè Licors anisats, |