DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA | Codi | 20214214 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1.1 |
Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis d'Enginyeria i tecnologia dels aliments: Enginyeria i operacions bàsiques d'aliments; Tecnologia d'aliments; Processos en les indústries agroalimentàries. Diferencia les principals tecnologies de conservació i tractament d'aliments. Dissenya i modela tractaments tèrmics de conservació d'aliments. Càlcul del temps de congelació i refrigeració d'aliments. Coneix i aplica les últimes i més innovadores tecnologies de processament d'aliments. Produeix a nivell de laboratori productes alimentaris i conèix d'una manera pràctica les operacions bàsiques que intervendran en el procés d'elaboració de diferents productes. | |
A1.2 |
Comprova a través de l'experimentació i treball en grup en el laboratori els fonaments teòrics explicats a l'aula. | |
A2.1 |
Aplica especificacions, reglaments i normes relacionades amb l'enginyeria de processos alimentaris | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B1.1 |
Planifica la comunicació: genera idees, busca informacions, selecciona i ordena la informació, fa esquemes, determina el tipus de públic i els objectius de la comunicació,... Redacta documents amb el format, contingut, estructura, correcció lingüística, registre adequats i il·lustra conceptes utilitzant correctament les convencions: formats, títols, peus, llegendes,... | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C1.4 |
Produeix un text escrit gramaticalment correcte Produeix un text escrit ben estructurat, clar i ric Produeix un text escrit adequat a la situació comunicativa |