DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | BIOPROCESSOS ALIMENTARIS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Codi | 20234101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Generalitat de Catalunya, Elaboració de Pa, 1999, Generalitat de Catalunya Varnam, Alan H., Meat and Meat Products: Technology, chemistry and microbiology, Chapman & Hall, 1995 Kerry, J. and Ledward, D., Meat Processing: Improving Quality, Boca Rato, CRC Press, 2002 Walstra, P., Dairy Science and Technology, Boca Raton, Fla.:CRC Press/Taylor & Francis, 2006 Robinson, R. K., Dairy Microbiology Handbook: the Microbiology of Milk and Milk Products, John Wiley, 2002 |
Complementària | |