DADES IDENTIFICATIVES
2021_22
Assignatura (*)
TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE BEGUDES FERMENTADES
Codi
19625106
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Obligatòria
Primer
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Vegeu grups activitat
Prerequisits
Departament
Enginyeria Química
Coordinador/a
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
Adreça electrònica
francisco.lopez@urv.cat
Professors/es
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
Web
Descripció general i informació rellevant
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent