DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) OPERACIONS I PROCESSOS EN RESTAURACIÓ Codi 21224219
Ensenyament
Grau en Gestió de Turisme i Hoteleria (2018)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
4 Optativa 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Vegeu grups activitat
Prerequisits
Departament Gestió d'Empreses
Coordinador/a
SANABRA SEGARRA, MERITXELL
Adreça electrònica meritxell.sanabra@urv.cat
Professors/es
SANABRA SEGARRA, MERITXELL
Web
Descripció general i informació rellevant

Aquesta assignatura capacita per dirigir i organitzar la producció i el servei en establiments de restauració, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, complint els objectius econòmics i seguint els protocols de qualitat establerts.

De cara al curs 2021-22 es treballarà amb el màxim de presencialitat possible que ens permeti la mida del grup, la capacitat de l’aula i les directrius sanitàries. A l’espai moodle del l'assignatura s’informarà de la modalitat d’impartició de l’assignatura i de qualsevol canvi que pugui sorgir

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent