DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | BASES D'EDUCACIÓ, ÈTICA I COMUNICACIÓ | Codi | 14224003 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A12 | Metodologia de l'educació alimentària. | |
A17 | Identificar els factors que influeixen en la nutrició. | |
A23 | Realitzar educació alimentària. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
CT5 | Comunicar informació de manera clara i precisa a audiències diverses. | |
CT7 | Aplicar els principis ètics i de responsabilitat social com a ciutadà o ciutadana i com a professional | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |