DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS | Codi | 14224102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A4 |
Identificar els diferents aliments comercials, la normativa que aplica,les operacions bàsiques dels seu processat i els factors que influeixen a laseva qualitat | |
A26 |
Identificar els agents causants del deteriorament dels aliments així comels processos de conservació que la indústria fa servir per evitar-los. | |
A28 |
Identificar els diferents aliments comercials, la normativa que aplica,les operacions bàsiques dels seu processat i els factors que influeixen a laseva qualitat | |
A30 |
Identificar els diferents aliments comercials, la normativa que aplica,les operacions bàsiques dels seu processat i els factors que influeixen a laseva qualitat | |
A34 |
Identificar els diferents aliments comercials, la normativa que aplica,les operacions bàsiques dels seu processat i els factors que influeixen a laseva qualitat Identificar els agents causants del deteriorament dels aliments així comels processos de conservació que la indústria fa servir per evitar-los | |
A40 |
Identificar els diferents aliments comercials, la normativa que aplica,les operacions bàsiques dels seu processat i els factors que influeixen a laseva qualitat | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |