DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS | Codi | 14224102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | ||||||||
Activitats Introductòries |
|
2 | 0 | 2 | |||||||
Seminaris |
|
10 | 10 | 20 | |||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
15 | 15 | 30 | |||||||
Sessió Magistral |
|
30 | 20 | 50 | |||||||
Atenció personalitzada |
|
2 | 0 | 2 | |||||||
Proves mixtes |
|
2 | 2 | 4 | |||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |