Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A14 Saber descriure quina és la microbiota normal dels aliments
Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments
 A16 Conèixer i utilitzar adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès alimentari.
Conèixer diferents aspectes relacionats amb el món dels microorganismes en els aliments
Saber descriure quina és la microbiota normal dels aliments
Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments
Conèixer i utilitzar les tècniques microbiològiques utilitzades en el laboratori per l'enriquiment, aïllament, identificació i quantificació dels microorganismes
Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments
 A26 Saber descriure quina és la microbiota normal dels aliments
Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments
Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments
Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments
 A27 Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments
Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments
Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments
 A28 Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments
Conèixer i utilitzar les tècniques microbiològiques utilitzades en el laboratori per l'enriquiment, aïllament, identificació i quantificació dels microorganismes
 A37 Conèixer diferents aspectes relacionats amb el món dels microorganismes en els aliments
Conèixer i utilitzar adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès alimentari
 A38 Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments
Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments
Conèixer i utilitzar les tècniques microbiològiques utilitzades en el laboratori per l'enriquiment, aïllament, identificació i quantificació dels microorganismes
 A40 Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments
Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge