DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | SEGURETAT I HIGIENE DELS ALIMENTS | Codi | 14224116 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A14 |
Saber descriure quina és la microbiota normal dels aliments Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments | |
A16 |
Conèixer i utilitzar adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès alimentari. Conèixer diferents aspectes relacionats amb el món dels microorganismes en els aliments Saber descriure quina és la microbiota normal dels aliments Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments Conèixer i utilitzar les tècniques microbiològiques utilitzades en el laboratori per l'enriquiment, aïllament, identificació i quantificació dels microorganismes Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments | |
A26 |
Saber descriure quina és la microbiota normal dels aliments Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments | |
A27 |
Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments | |
A28 |
Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments Conèixer i utilitzar les tècniques microbiològiques utilitzades en el laboratori per l'enriquiment, aïllament, identificació i quantificació dels microorganismes | |
A37 |
Conèixer diferents aspectes relacionats amb el món dels microorganismes en els aliments Conèixer i utilitzar adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes d'interès alimentari | |
A38 |
Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments Conèixer i utilitzar les tècniques microbiològiques utilitzades en el laboratori per l'enriquiment, aïllament, identificació i quantificació dels microorganismes | |
A40 |
Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments Conèixer i determinar quin tipus d'alteracions microbianes es produeixen en els aliments | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |