DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ECONOMIA I GESTIÓ ALIMENTÀRIA | Codi | 14224117 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Mankiw, N. Gregory, Principios de Economia. , , McGraw-Hill Interamericana de España, Madrid. Campa, Fernando, Guia pràctica per a la creació d’empreses, , Publicacions URV, 2010 |
Complementària |
Celia Manuela Barbazán Pereira y Judith Andrés Sendra, Apoyo domiciliario y alimentación familiar. El asistente como eje central en la gestión y mantenimiento del hogar del dependiente, , Ideaspropias,2012 Gil Estallo, María de los Ángeles. , Cómo crear y hacer funcionar una empresa. , , Esic Editorial 2010 Díez de Castro, José; Redondo López, Carmen; Barreiro Fernández, Begoña i López Marcos, Mª Ángeles, Administración de Empresas: Dirigir en la sociedad del conocimiento., , Pirámide, Madrid 2002 Parra Guerrero, Francisca; Maqueda Lafuente, Francisco Javier; Olamendi López de Murga, José Gabriel, TU PROPIA EMPRESA : UN RETO PERSONAL - Manual útil para emprendedores., , Esic Editorial 2003 Toni García, Autònoms: La guia definitiva, , Blackie Books, 2014 |