DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | RESTAURACIÓ COL·LECTIVA | Codi | 14224119 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A14 |
Conèixer quines són les malalties relacionades amb la presència dels microorganismes en els aliments Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments Conèixer i utilitzar adequadament el vocabulari i la terminologia pròpies de la Microbiologia dels microorganismes | |
A19 |
Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions | |
A25 |
Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions | |
A26 |
Conèixer i aplicar les tècniques de conservació dels aliments Conèixer i determinar quins tipus d’alteracions microbianes es produeixen en els aliments | |
A27 |
Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions | |
A38 |
Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions | |
A39 |
Adquirir els coneixements bàsics de l'administració d'organitzacions | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |