DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | HISTÒRIA I ANTROPOLOGIA | Codi | 14224120 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A36 |
Comprendre la diversitat cultural dels comportaments alimentaris Conèixer i debatre sobre l'origen i l'abast dels problemes alimentaris del món contemporani Predir efectes canvis / factors socioculturals en la salut Conèixer l'evolució de l'alimentació al llarg temps / espai Coneixer i comprendre la història de la dietètica i la nutrició | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |