DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | HISTÒRIA I ANTROPOLOGIA | Codi | 14224120 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Contreras J., Gracia M., Alimentación y Cultura. Perspectivas antropológicas, Ariel, 2005 Jordi Salas-Salvado, Pilar Garcia-Lorda, Jose M. Sanchez Ripolles, La alimentacion y la nutricion a traves de la historia, Editorial Glosa, 2005 |
· Contreras J., Gracia M., 2005.Alimentación y Cultura. Perspectivas antropológicas. Ed. Ariel. · Germov J, Williams L. A., 1999. Sociology of food and nutrition. The Social Appetite . Ed. Oxford University Press. UK · Serra Majem L, Aranceta Bartrina J., 2006. Nutrición y Salud Pública . 2ª Edición. Ed. Masson. Barcelona. . Jordi Salas-Salvado (Editor), Pilar Garcia-Lorda (Editor), Jose M. Sanchez Ripolles (Editor). La alimentacion y la nutricion a traves de la historia (Spanish Edition). Publisher: Editorial Glosa, S.L. ISBN: 8474292573 Edition: Hardcover; 2005-12-01
|
|
Complementària | |
Harris M., 1985. Bueno para comer. Ed. Alianza (España). Expeitx E i Cáceres J. Cuines en migració: alimentació i salut d'equatorians, marroquins i senegalesos a Catalunya. Sabadell : Fundació Caixa Sabadell; Barcelona : Fundació Jaume Bofill; 2006. Germov J, Williams L. A., 1999. Sociology of food and nutrition. The Social Appetite . Ed. Oxford University Press. UK Serra Majem L, Aranceta Bartrina J., 2006. Nutrición y Salud Pública . 2ª Edición. Ed. Masson. Barcelona. |