DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ENGINYERIA DE BIOPROCESSOS I ALIMENTS | Codi | 20244118 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Concentració i evaporació. | 1.1 Evaporadors: fonaments 1.2 Disseny d'evaporadors d'efecte simple 1.3 Disseny d'evaporadors d'efecte múltiple |
2. Disseny d'assecadors. | 2.1 Activitat d'aigua 2.2 Isotermes d'adsorció 2.3 Psicrometria i acondicionament de gasos 2.4 Deshidratació per convenció 2.5 Disseny d'assecadors continus i discontinus 2.6 Liofilització i atomizació |
3. Introducció a l'envasat d'aliments | 3.1 Introducció 3.2 Plàstics en l'envasat d'aliments 3.3 Els principals polímers en l'envasat d'aliments 3.4 Additius dels plàstics 3.5 Transferència de materia en sistemes d'envasat |