DADES IDENTIFICATIVES
2023_24
Assignatura (*)
FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS
Codi
20904129
Ensenyament
Doble tit. grau en Eng. Química i en Tècniques de Bioprocessos Alim. (2019)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
Obligatòria
Quart
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
Adreça electrònica
jose.cano@urv.cat
albertomiguel.stchigel@urv.cat
javier.capilla@urv.cat
oscar.villuendas@urv.cat
goretti.virgili@urv.cat
Professors/es
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL
CAPILLA LUQUE, JAVIER
VILLUENDAS VÁZQUEZ, OSCAR
VIRGILI LÓPEZ, MARIA GORETTI
Web
Descripció general i informació rellevant
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent