DADES IDENTIFICATIVES
2023_24
Assignatura (*)
MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS
Codi
20904135
Ensenyament
Doble tit. grau en Eng. Química i en Tècniques de Bioprocessos Alim. (2019)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Obligatòria
Quart
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Enginyeria Química
Coordinador/a
TORRES COSTA, CARMEN MARIA
Adreça electrònica
carmenmaria.torres@urv.cat
Professors/es
TORRES COSTA, CARMEN MARIA
Web
Descripció general i informació rellevant
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent