DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | INTERPRETACIÓ DELS RESULTATS NUTRICIONALS | Codi | 13675211 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | ||||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Ciències Mèdiques Bàsiques |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | victoria.arija@urv.cat nuria.aranda@urv.cat cristina.bedmar@urv.cat mar.sorli@urv.cat estefania.aparicio@urv.cat cristina.jardi@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | La combinació de múltiples factors alimentaris i nutricionals està relacionada amb la salut o les malalties més que el consum d’un aliment de forma aïllada. A la combinació d’aliments i nutrients se la denomina, de forma indistinta models o patrons alimentaris. A més de l’alimentació, el control del pes corporal, l’activitat física i les hàbits més saludables estan vinculats a la salut i la malaltia. Ara es planteja aprofundir en les bases metodològiques que permeten definir els models alimentaris. Estudiar les bases metodològiques que expliquen les combinacions de múltiples factors alimentaris i nutricionals que defineixen models o patrons alimentaris sobre la salut i les malalties. (Assignatura impartida a la URV). | |||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |