DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | POLÍTICA DE LA NUTRICIÓ | Codi | 13675217 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Optativa | AN |
||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | ||||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | anna.arola@urv.cat anamaria.moragues@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | http://www.ub.edu/grad3/plae/AccesInformePD?curs=2021&codiGiga=569366&idioma=ESP&recurs=publicacio | |||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Assignatura impartida des de la UB. L'abundància d'aliments pot tenir quelcom negatiu. La nostra indústria alimentària fa tot el possible per a influir en les nostres eleccions alimentàries amb motivació eminentment econòmica. Com influeixen aquestes decisions en la nostra alimentació i salut. Consultar guia docent al web indicat. |
|||||||||||||||||
Universitat de Barcelona (UB) | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |