DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) DISSENY I FORMULACIÓ DE NOUS ALIMENTS Codi 13675220
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2012)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Juny, Jul., Set.
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
Adreça electrònica albert.monferrer@urv.cat
franciscaisabel.bravo@urv.cat
Professors/es
MONFERRER BALLESTER, ALBERT
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
Web http://www.ub.edu/grad/plae/AccesInformePD?curs=2019&codiGiga=569315&idioma=CAT&recurs=publicacio
Descripció general i informació rellevant Assignatura impartida des de la UB. Tenir una visió general del disseny de nous productes en la indústria alimentària. Adquirir coneixements i criteris per a la selecció d'ingredients industrials i additius, tenint en compte les funcions que han de presentar en el desenvolupament d'un nou producte. Fomentar la interrelació entre els aspectes de la formulació i els aspectes bàsics de les matèries ja cursades (valor nutritiu i sensorial, higiene i seguretat, anàlisi, control i tecnologia alimentària).
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent