DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS Codi 13675233
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2012)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Juny, Jul., Set.
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
SUÁREZ RECIO, MANUEL
Adreça electrònica manuel.suarez@urv.cat
Professors/es
SUÁREZ RECIO, MANUEL
Web
Descripció general i informació rellevant Assignatura impartida des de la URV. Conèixer les principals modificacions físico-químiques del processat d'aliments i les interaccions nutrients-matriu alimentària.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent