DADES IDENTIFICATIVES 2016_17
Assignatura (*) FUNCIÓ DELS LÍPIDS EN L'ALIMENTACIÓ I LA NUTRICIÓ Codi 13675240
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2012)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa AN
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
MUGUERZA MARQUÍNEZ, MARIA BEGOÑA
Adreça electrònica begona.muguerza@urv.cat
rafael.codony@urv.cat
magdalena.rafecas@urv.cat
francesc.guardiola@urv.cat
josep.boatella@urv.cat
Professors/es
MUGUERZA MARQUÍNEZ, MARIA BEGOÑA
CODONY SALCEDO, RAFAEL
RAFECAS MARTÍNEZ, MAGDALENA
GUARDIOLA IBARZ, FRANCESC
BOATELLA RIERA, JOSEP
Web http://www.ub.edu/grad/plae/AccesInformePD?curs=2016&codiGiga=569319&idioma=CAT&recurs=publicacio
Descripció general i informació rellevant Assignatura impartida des de la UB. Paper dels lípids en el camp de l'alimentació. S'estudiaran especialment les seves propietats funcionals i la seva relació amb la innovació i desenvolupament de productes alimentosos. Els estudiants hauran de saber avaluar críticament l'interès nutricional i tecnològic dels ingredients lipídics i dels greixos i olis comestibles, així com les conseqüències del seu consum.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent