DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) ANÀLISI SENSORIAL DELS ALIMENTS Codi 13675241
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2012)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa AN
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
AROLA ARNAL, ANNA
Adreça electrònica anna.arola@urv.cat
montserrat.riu@urv.cat
Professors/es
AROLA ARNAL, ANNA
RIU AUMATELL, MONTSERRAT
Web http://www.ub.edu/grad3/plae/AccesInformePD?curs=2021&codiGiga=569320&idioma=ESP&recurs=publicacio
Descripció general i informació rellevant Assignatura impartida des de la UB. Introduir a l’alumne/a les tècniques d’avaluació dels aliments per mitjà dels sentits i donar a aquestes validesa científica.
Universitat de Barcelona (UB)
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent