DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) ALIMENTS Codi 13675249
Ensenyament
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Juny, Jul., Set.
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
Adreça electrònica rosam.lamuela@urv.cat
mcarmen.lopez@urv.cat
franciscaisabel.bravo@urv.cat
Professors/es
LAMUELA RAVENTÓS, ROSA M.
LÓPEZ SABATER, M. CARMEN
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
Web http://www.ub.edu/grad/plae/AccesInformePD?curs=2019&codiGiga=569417&idioma=CAT&recurs=publicacio
Descripció general i informació rellevant Complement de formació que s'imparteix des de la UB. Diferents tipus d'aliments, nous aliments (aliments transgènics i funcionals) i seguretat alimentària. Per més informació contactar amb la coordinadora de l'assignatura.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent