DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | ALIMENTS | Codi | 13675249 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Optativa | AN |
||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | ||||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | rosam.lamuela@urv.cat mcarmen.lopez@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | https://www.ub.edu/grad3/plae/AccesInformePD?curs=2023&codiGiga=569417&idioma=CAT&recurs=publicacio | |||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Complement de formació que s'imparteix des de la UB. En finalitzar la assignatura, l’alumne ha d’haver assolit un coneixement global i complet de l’aliment: de la composició química, les propietats i el valor nutritiu, característiques sensorials, els processos tecnològics d’obtenció i elaboració, els mecanismes d’alteració i la seva prevenció. Per més informació, consultar la guia docent al web indicat. |
|||||||||||||||||
Universitat de Barcelona (UB) | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |