DADES IDENTIFICATIVES 2023_24
Assignatura (*) ALIMENTS Codi 13675249
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2012)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa AN
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
LÓPEZ SABATER, M. CARMEN
Adreça electrònica rosam.lamuela@urv.cat
mcarmen.lopez@urv.cat
Professors/es
LAMUELA RAVENTÓS, ROSA M.
LÓPEZ SABATER, M. CARMEN
Web https://www.ub.edu/grad3/plae/AccesInformePD?curs=2023&codiGiga=569417&idioma=CAT&recurs=publicacio
Descripció general i informació rellevant

Complement de formació que s'imparteix des de la UB.

En finalitzar la assignatura, l’alumne ha d’haver assolit un coneixement global i complet de l’aliment: de la composició química, les propietats i el valor nutritiu, característiques sensorials, els processos tecnològics d’obtenció i elaboració, els mecanismes d’alteració i la seva prevenció.

Per més informació, consultar la guia docent al web indicat.
Universitat de Barcelona (UB)
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent