DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) ALIMENTS FERMENTATS Codi 14224213
Ensenyament
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL
Adreça electrònica albertomiguel.stchigel@urv.cat
kathiuska.paredes@urv.cat
Professors/es
STCHIGEL GLIKMAN, ALBERTO MIGUEL
PAREDES AGUILAR, KATIHUSKA VIVIANA
Web
Descripció general i informació rellevant Aquesta assignatura és una introducció a la importància que tenen en l’alimentació humana els aliments fermentats de consum diari (pa, formatges, iogurt, embotits, etc.), ocasional (olives, mantega, col fermentada, etc.) i de la cuina oriental (ang-kak, salses temari i de soja, tempeh, etc.), i de com es produeixen, així de com podem cultivar i manipular genèticament els microorganismes per oferir nous productes i serveis d’interès alimentari.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent