DADES IDENTIFICATIVES
2009_10
Assignatura (*)
VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS
Codi
19042101
Ensenyament
Enologia (2003)
Cicle
2on
Descriptors
Crèd.
Crèd. teoria
Crèd. pràctics
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
4.5
1.5
Obligatòria
Segon
Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
GRAMONA MARTÍ, JAUME
Adreça electrònica
jaume.gramona@urv.cat
jmcanals@urv.cat
mireia.esteruelas@urv.cat
raquel.gordillo@urv.cat
Professors/es
GRAMONA MARTÍ, JAUME
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
ESTERUELAS COMA, MIREIA
GORDILLO HISADO, RAQUEL
Web
http://moodle.urv.net
Descripció general i informació rellevant
Conèixer els vins escumosos i saber com s’elaboren.
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent