DADES IDENTIFICATIVES
2009_10
Assignatura (*)
ANÀLISI SENSORIAL APROFUNDIDA
Codi
19042208
Ensenyament
Enologia (2003)
Cicle
2on
Descriptors
Crèd.
Crèd. teoria
Crèd. pràctics
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
4.5
3
1.5
Optativa
Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
RIBAS BELTRÁN, JOSEP
Adreça electrònica
josep.ribas@urv.cat
raquel.gordillo@urv.cat
Professors/es
RIBAS BELTRÁN, JOSEP
GORDILLO HISADO, RAQUEL
Web
Descripció general i informació rellevant
Aprofundir a l'analisi sensorial del vi, tant sota el punt de vista descriptiu com del tècnic
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent