DADES IDENTIFICATIVES
2013_14
Assignatura (*)
BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS
Codi
19204212
Ensenyament
Grau de Biotecnologia (2009)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
Optativa
Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA SUÁREZ RECIO, MANUEL
Adreça electrònica
gemma.pujol@urv.cat montserrat.balague@urv.cat manuel.suarez@urv.cat
Professors/es
PUJOL PERPIÑA, GEMMA BALAGUÉ RUBIO, MONTSERRAT SUÁREZ RECIO, MANUEL
Web
http://www.sre.urv.cat
Descripció general i informació rellevant
Diferents tipus d'aliments (característiques, composició), seguretat alimentaria (toxicitat, contaminació, al·lèrgens), traçabilitat dels aliments.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent