DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) SEGURETAT ALIMENTÀRIA Codi 19204236
Ensenyament
Grau de Biotecnologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
PUIGGROS LLAVINÉS, FRANCESC
Adreça electrònica francesc.puiggros@urv.cat
Professors/es
PUIGGROS LLAVINÉS, FRANCESC
Web
Descripció general i informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. En aquesta assignatura s'impartiran els coneixements bàsics perquè l'alumne sigui capaç d'identificar els perills associats als aliments, valorar els seus riscos i conèixer els mètodes per reduir-los a nivells acceptables. S'inclouran tant factors biòtics (microbiològics) com abiòtics (alteracions tèrmiques, pesticides, metalls pesants etc.). Així com també es tractaran els aspectes legals de la seguretat alimentària.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent